HTML

falhoz vágom

Egy máig is harcoló német alakulatot elhagyva csatlakoztam a Szovjetunió dicsőséges Vörös Hadseregéhez, azaz fiókba került a Palm Pré okostelefonom, mert hozzájutottam egy olcsó androidos készülékhez. Ez az élmény annyira erőteljes, hogy háborgó érzelmeimet rövid, de emellett szakmai korrektségre is törekvő írások formájában próbálom levezetni, melyek végén konklúzióként gyakorta jelenik meg a blog címével összecsengő tiszta rím.

Kövess Twitteren: @ern0plus4
Amerikai Apple szekció: @ottoolah

 
Tágítani akarod a látókörödet, és nem csak a mobil eszközökön akarsz mérgelődni? Akkor neked a TechZilla blog kell.

Nem tűntem el, csak részt vettem a Superweek konferencián, ami - műfajához képest szokatlanul - teljes odafigyelést igényelt és érdemelt. Amíg el nem jutok odáig, hogy kiírjam magamból, addig HH beszámolóját ajánlom, érdemes elolvasni.

Pedig a téma a zsebemben hever, a Blade-emet Android 2.3-asra frissítettem (Gingerbread, ha így jobban ismerős, egyébként Cyanogen 7), majdnem olyan, mintha új telefonom lenne. Ezt is megéneklem valamikor, egyébként még nem értek véget a küzdelmek.

osmos.png

Na de hogy valamiről írjak is: nehéz az élet. Főleg, ha egy amőbaszerű lifeform vagy, amit a közismert halas sztori mintájára a nagyobbak megesznek, bár a kisebbeket meg te eheted meg, és ettől nagyobb leszel, csakhogy oda kell evickélni értük, a mozgástól viszont szép lassan, de fogysz. Rajongok az ilyen játékokért, amelyek ennyire triviális ötletkre épülnek, ahol az egyszerű matek (megéri-e elmenni egy x tömegű kajáért y tömeg leadása árán?) stratégiává, sőt, filozófiává nemesül át. Az Osmos nagyon beletalált ebbe. Na persze az sem ront a dolgon, hogy itt a kivitelezés is hibátlan; remek ambient zene, brilliáns grafika és kipolírozott control gondoskodik arról, hogy szívünk együtt dobbanjon az általunk irányított pacával. Causal gamereknek kötelező darab.

Címkék: game app causal Android Osmos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://falhozvagom.blog.hu/api/trackback/id/tr433740075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása