HTML

falhoz vágom

Egy máig is harcoló német alakulatot elhagyva csatlakoztam a Szovjetunió dicsőséges Vörös Hadseregéhez, azaz fiókba került a Palm Pré okostelefonom, mert hozzájutottam egy olcsó androidos készülékhez. Ez az élmény annyira erőteljes, hogy háborgó érzelmeimet rövid, de emellett szakmai korrektségre is törekvő írások formájában próbálom levezetni, melyek végén konklúzióként gyakorta jelenik meg a blog címével összecsengő tiszta rím.

Kövess Twitteren: @ern0plus4
Amerikai Apple szekció: @ottoolah

 
Tágítani akarod a látókörödet, és nem csak a mobil eszközökön akarsz mérgelődni? Akkor neked a TechZilla blog kell.

Három hónapig volt szerencsém nyúzni egy Sony Xperia C-t Edit: Sony Xperia L-t. Külsőre csinos: fekete, elég lapos, az elejét dominálja az érintőképernyő, a bekapcsológomb oldalra esik.

sony-xperia-l-01.jpg

A képernyő alatt van led, a fel nem vett hívásokat meg az olvasatlan üzeneteket villogással jelzi (nem tudtam megfejteni a színkódokat), vagy ha a gyári Album appot használjuk, amolyan szegény ember ambilight-jaként funkcionál. Nem kell rohanni a boltba, nem sokat ad hozzá a képnézegetés élményéhez.

Nem tudom mekkora, pont elfér a tenyeremben, nem tudom, mennyi memória van benne, de nem volt vele gond, a tárhely három, durván hájas méretű játék felrakása után betelt, egyet töröltem, azzal ez meg is lett oldva. Gyors is. Persze, persze, egy Samsung Galaxy S7 Edge gyorsabb, de az ötször annyiba is kerül.

Nem tudok mit írni. Fekete. A hátlapot óvatosan kell levenni, bizonyos helyeken hajlamos repedni, ha nem figyelünk, nekem például mindig M. kolléga segített leszedni. Fekete színű, az elején nagy képernyő van. Rátettek egy csomó felesleges appot, de nem zavar, elpöcögtettem őket a kezdő képernyőről, ennyi. Valami négyes Android van rajta.

Körülbelül negyvenöt-ötven hasonló típus létezik hasonló paraméterekkel, hasonló árkategóriában. Nem tudom, mik a paraméterek, fogalmam sincs, mennyibe kerül, de ez persze nem igaz, mert száz-száztíz készülék van ebben a kategóriában, és mind ugyanazt tudja és ugyanannyiba kerül. Akinek muszáj alulra a led, annak leszűkül a kínálat 10-15 félére.

Nem is biztos, hogy Sony Xperia C volt. Edit: így igaz, Xperia L volt. A Sony az tuti, jó ötlet volt ráírni az elejére, de most, hogy megnéztem pár más hasonló Sony típust is, nem mernék rá fogadni. Egyébként teljesen mindegy.

Fekete. Semmit nem tudok róla írni. Ez a középkategória.

Címkék: hardware Android Sony Xperia C

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://falhozvagom.blog.hu/api/trackback/id/tr188785212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása