HTML

falhoz vágom

Egy máig is harcoló német alakulatot elhagyva csatlakoztam a Szovjetunió dicsőséges Vörös Hadseregéhez, azaz fiókba került a Palm Pré okostelefonom, mert hozzájutottam egy olcsó androidos készülékhez. Ez az élmény annyira erőteljes, hogy háborgó érzelmeimet rövid, de emellett szakmai korrektségre is törekvő írások formájában próbálom levezetni, melyek végén konklúzióként gyakorta jelenik meg a blog címével összecsengő tiszta rím.

Kövess Twitteren: @ern0plus4
Amerikai Apple szekció: @ottoolah

 
Tágítani akarod a látókörödet, és nem csak a mobil eszközökön akarsz mérgelődni? Akkor neked a TechZilla blog kell.

Az alsóörsi strandon már 21. század van, egészen a partig elér az ingyenes wifi, így kötelességemnek éreztem nyomni egy Fing-et. Az alábbi adatok tehát nem számítanak reprezentatív mintavátelnek, messzemenő következtetéseket sem lehet leszűrni belőlük - íme, a 2013. augusztusi strandstatisztika:

felsoors.png

(Az ábrán nincs feltüntetve a 4 különböző azonosíthatatlan és a 2 hálózati eszköz, ami a Fing listájában szerepelt.)

Címkék: Samsung Fing

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://falhozvagom.blog.hu/api/trackback/id/tr705515089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Időmilliomos Apuka · http://apuka.qqriq.com 2013.09.16. 00:16:35

A University of California San Diego kórházában vagyok, a betegek számára nyitott Wi-Fi-n 27 eszköz van, ebből 14 Apple, 1 Samsunkg, 2 HTC, 1 Motorola, 1 Asus, 4 Cisco, 1 Intel, a többi ismeretlen.

Az Időmilliomos Apuka · http://apuka.qqriq.com 2013.09.16. 04:14:52

Ja, elfelejtettem mondani hogy elő kellett vennem az iPhone-t hogy tudjak itt kommentelni, mert a Samsung amin a Fing futott nem bírt belépni FB authentikációval. Majdnem falhoz vágtam.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2013.09.16. 07:38:09

Abban lehet pár notebook is, de akkor is egyértelmű.

Az Időmilliomos Apuka · http://apuka.qqriq.com 2013.09.16. 15:57:16

Megkérdeztem, azt mondta a nővér hogy sok iPad-et lát. Azok a notebook-okkal szemben állandóan a Wi-Fi-n maradnak, lehet hogy ezért is túl vannak ezen a listán reprezentálva.
süti beállítások módosítása